середа, 16 квітня 2008 р.

Рівненська газета: Вибори мера у Рівному можуть призначити на останню неділю червня

http://www.gazeta.rv.ua/?n=11942
29 червня можуть відбутися вибори міського голови Рівного, про це йдеться в проекті постанови Верховної Ради України “Про призначення позачергових виборів Рівненського міського голови”.
Про це повідомили з Рівненського представництва Громадянської мережі “ОПОРА”.
Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування 9 квітня на своєму засіданні (протокол засідання №18) розглянув питання щодо призначення позачергових виборів рівненського міського голови (місто Рівне, Рівненської області).
Проект Постанови про призначення позачергових виборів рівненського міського голови був зареєстрований у Верховній Раді України 10 квітня.
Виходячи з частини третьої статті 14, частин другої та шостої статті 15 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” у разі дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови позачергові вибори призначаються Верховною Радою України на неділю не пізніш як за 70 днів до дня виборів. А це означає, що за вищезгадану постанову депутати Верховної Ради України повинні проголосувати до найближчої п’ятниці і до 20 квітня вона повинна бути оприлюднена.

Немає коментарів: