понеділок, 19 листопада 2007 р.

ЗІК: На Прикарпатті започатковано громадянську компанію зі збереження Національного парку «Гуцульщині бути!»

http://www.zik.com.ua/ua/news/2007/11/19/100528

Минулої суботи в місті Косові, що в Івано-Франківській області з ініціативи активістів Громадянської мережі «Опора» відбулася робоча зустріч представників громадських екологічних організацій з різних регіонів зі збереження та захисту Національного природного парку «Гуцульщина». Про це 19 листопада власкору ЗІКу повідомив Іван Маруняк з інформаційної служби Коломийського представництва «Опори».

Учасники зустрічі дали старт Громадянській кампанії «Гуцульщині бути!». Її мета – «забезпечення безперешкодної роботи Національного природного парку (НПП) «Гуцульщина» через громадський тиск на органи влади, який мав би пришвидшити виготовлення акту на право користування земельною ділянкою площею 7 606 га та виконання Указу Президента України від 14 травня 2003 року «Про створення НПП «Гуцульщина»».

У засіданні робочої групи взяли участь представники Зеленого світу, екологічних та туристично-краєзнавчих клубів Громадянської мережі «Опора» – Києва, Кривого Рогу, Чорткова, Коломиї, а також кафедри біології та екології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, представники НПП «Гуцульщина»…

Громадянська кампанія «Гуцульщині бути!» діятиме «до цілковитого досягнення мети».

Немає коментарів: